• Cavac Front55
  • Cavac Front Small4

cavacinfo1

Dakreiniging / Coaten

Dakpan vervanging of dakcoating? Twijfelt u toch nog over de vervanging van uw dakpannen? Dan kunt u er nog voor kiezen om uw dak te laten coaten. Ook hiervoor bent u bij Cavac gevelreiniging aan het juiste adres! Bij deze methode behoudt u de huidige dakpannen. Deze zullen na een grondige reiniging met een speciale coating worden behandeld. Dit kan eventueel een optie zijn als de huidige dakpannen nog in goede staat verkeren. Als er veel kapotte pannen zijn dan zal de beste optie toch het vervangen van de dakpannen zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het vervangen van uw dakpannen.

Dakreiniging

Dakreiniging

Onze specialisten zorgen voor een stralend resultaat
Dakreinigen

Dakreinigen

Het spreekt voor zich dat wij secuur te werk gaan
Dakreinigen

Dakreinigen

Een stralend resultaat en een tevreden klant

Dakpan vervanging
Dakpannen worden vaak vervangen nadat er noodweer geweest is. Door bijvoorbeeld een flinke storm waaien er vaak dakpannen van het dak of worden de dakpannen vernield. Het dak zal weer waterdicht gemaakt moeten worden dus zit er niets anders op dan nieuwe dakpannen te plaatsen.
Natuurlijk kan het ook zo zijn dat de huidige dakpannen zo oud zijn dat ze broos aan het worden zijn. Ook dan is het verstandig om serieus te gaan nadenken over het vervangen van de dakpannen. Als u uw huis een nieuwe uitstraling wilt geven, kan dit natuurlijk ook door het vervangen van de huidige dakpannen. Vervang de oude dakpannen simpelweg voor nieuwe met een andere kleur en eventueel een andere vorm en het dak ziet er compleet anders uit. 

Wanneer dakpannen laten vervangen
-als er te veel dakpannen gebroken of gescheurd zijn
-als de dakpannen poreus zijn geworden
-als er dakisolatie van buitenaf geplaatst moet worden en het niet de moeite waard is om de pannen te hergebruiken
-als het huidige dak verschillende soorten en kleuren dakpannen heeft (gebeurt vaak na een storm/noodweer)
-als de dakpannen niet meer schoon te krijgen zijn

Om welke reden u dan ook pannen wilt laten vervangen, bij Cavac gevelreiniging bent u hiervoor aan het juiste adres! Neem direct contact voor een grondig advies en een passend voorstel.

cavacinfo3

Garnizoenstraat 6 | 5363 VX Velp  | K.v.K. 55765491 | 0413-479488 | like us @facebook | info@cavac.nl